Артем Серебрянський

Пройшов теоретичний та практичний курс. Освіжив свої знання у галузі глобальних фінансів, а також дізнався багато нового, зокрема по роботі з інструментами позабіржових площадок вцілому, та формуванні дієвих торгових стратегій. Спеціалісти Компанії - професіонали своєї справи. Індивідуальний підхід до кожного, детальний розбір заключених угод, мотивація - все це отримав від співпраці з даною Компанією. 10 з 10!

newspaper

02.06.2020

Аліна

Ходив на курси "Школа трейдингу", все сподобалося. Всім раджу!

newspaper

30.01.2020

Іван Драгні

Порадувала робота спеціалістів Європейської консалтингової групи з Києва. За відгуками свого знайомого звернулися в компанію, в результаті отримав від курсу все чого й очікував, а головне практику на демо рахунку під керівництвом досвідченого трейдера. Розумію, що пройшов курс для самих нульових і на цьому не варто зупинятися, тому планую й надалі співпрацю з компанією, правда варіанти ще розглядаю.

newspaper

27.01.2020

Владислав

Я давно ходжу в море, але все одно завжди шукав для себе варіанти пасивного заробітку. Знайшов в інтернеті компанію Double Case, зустрівся з ними особисто в офісі, вони детально проконсультували мене в цьому питанні. Ставлю 5+.

newspaper

23.01.2020

Микита Данилов

Я зрідка пишу , але Double Case відгуки свої дійсно заслужила. Співробітники компанії будують максимально індивідуальний план роботи з клієнтом, я прийшов в компанію вже з початковими знаннями. Мене не стали розводити буцімто вам потрібен такий рівень або такий, мені запропонували першочергово пройти тест, який і визначить мої знання. Далі спеціаліст Double Case побудував план навчання, пояснив чому саме він буде правильним, і потім ми приступили до навчання. В цілому вже у найближчий час я зміг побачити перші результати.

newspaper

20.01.2020

Олексій

Залишив заявку, мені напротязі 15 хв. передзвонили, пояснили як проходить навчання, які умови і результати.. і не пошкодував))

newspaper

13.01.2020

Олексій Стародуб

Я вибачаюсь за свій попередній відгук, я погарячкував. Ми з керівником відділення все вирішили і про все домовилися. Все добре. Компанія справді чесна, і тут можна відкривати свій рахінок. Бо все можна вирішити шляхом переговорів. Думаю фінансовому консультанту (Антоніна чи Анастасія в окулярах) на якого я раніше скаржився потрібно висунути тільки попередження. Одразу пояснюю я прийшов а майстер-клас в офіс компанії, але запізнився на годину, а ця консультант е пустила мене, скакав що семінар закінчився. Вийшовши на вулюцю, через вікно я побачив, що майстер-клас ще триває поврнувся до офісу, але мене знов не пустили, мовляв це не семінар, а приватне навчання. Хоч мені тоді було неприємно в той день через той інцидент, але я думаю, що то вона зробила через відсутність до свіду роботи з клієнтами. Не подумавши. Потрібно дати їй ще шанс. але щоб то більше ніколи не повторилося. Тому беру свої слова назад. І думаю,того більше не повториться. Хочу сказати тільки, щоб займатися трейдінгом, і робити угоди можна тільки коли в тебе добрий настрій. і ти сприймаєш світ адекватно. Коли в тебе депресія, то угоди краще не робити. Але як тоді заробляти гроші, я не знаю.
newspaper

12.12.2019

Олексій Стародуб

Пройшов я в тій компанії навчання і завалив екзамен. Ну що я можу про неї сказати. Починається із співбесіди розказують про чотири безкоштовні теоретичні занятті і три тижні практики які коштують 1500 гривень. І вкінці ти повинен пройти екзамен, тоді обіцяють роботу із 1000$ зарплатою і преміями. Звучить заманююче , але той екзамен пройти дуже тяжко, якщо ти не маєш ніякого досвіду в трейдингу і раніше з ним не зіштовхувався. Бо вимоги там сильні, і тому дуже тяжко його пройти тому, хто тільки почав займатися трейдингом, і торгівля на фінансових ринках дуже ризикована І чим більший прибуток тим більший ризик. Можна втратити весь депозит, тому потрібен багаторічний досвід торгівлі на них. Так вони шукають бриліанти. Як варіант можна там закінчити навчання і самому відкрити власний рахунок. І тоді буде можливість заробляти, ще більше, але повторюю ще раз: потрібно добре розібратися в трейдингу, бо інакше всі гроші втратиш. Але я не буду відкривати рахунок, все через фінансового консультанта тої компанії (антоніна чи анастасія, в окулярах) яку я спіймав на обмані. Вона ще походу викладає на тих курсах. Не можу більше нічого сказати про інших співробітників даної компанії, але один з її співробітників - фінансовий консультант нахабно говорить неправду. Одним словом мені то не сподобалось. Не сподобалось коли обманюють і через фінансового консультанта і перш ніж працювати, хай спершу її навчать правильно поводитися і говорити правду, бо в тих людей в кого більше життєвого досвіду можуть легко побачити де правда а де неправда. А компанії порекомендую набирати таких працівників які вміють працювати з клієнтами.
newspaper

10.12.2019

Олександр Левицький

Почав співпрацювати з цією компанією вже давно, пройшов навчання і залишився задоволений, також після навчання компанія підтримує звя'зок зі мною і часто допомагає з аналітикою та різними питаннями у сфері трейдингу, тепер відвідую всі їхні майстер-класи у Львові, а учора щей виграв там цінний подарунок від компанії і її партнера. Однозначно можу порадити її усім.

newspaper

07.11.2019

В'ячеслав Матузко

Компанія Double Case відгук від мене отримує заслужено. Не буду піарити навчання даремно, просто приходьте і самі пробуєте. А від мене спасибі і плюс в карму менеджеру Ірині.

newspaper

16.10.2019

Олександра

За якістю навчання мені заперечити нічого. Матеріали викладають добре і доступно. А ось з приводу подальшого розвитку в даній сфері, таке собі. На лекціях розповідали що можна заробляти до 50% в місяць, в мене виходить всього 5%-7%. Так що це відгук позитивний або негативний не мені судити.

newspaper

02.10.2019

Мирослава

Натрапила на оголошення Школи трейдингу в Києві в Facebook. Вирішила залишити заявку, так як давно цікавилася цією сферою. Підсумок: Європейська Консалтингова Група відгук свій заслужила ! Спасибі хлопцям, дуже доступно викладають матеріал, буду працювати))

newspaper

16.09.2019

оставьте свой отзыв